U bent hier

Samenwerking CVO HIK en THOMAS MORE

Geel
03.06.2015 - 14.34u
Door: Herman Gezelle

Er beweegt heel wat in het onderwijs. Zo ook bij CVO HIK in Geel. De grootste avondschool van de Kempen, met zo'n 6.000 cursisten verspreid over de verschillende vestigingsplaatsen, heeft met Thomas More een samenwerkingsverband afgesloten.

Onder de noemer Track 5 worden alle HBO5-opleidingen aangeboden. HBO5 is de eerste trede op de ladder van het hoger onderwijs. Door de samenwerking behalen de cursisten aan het einde van hun studie een diploma met vermelding van beide partners, CVO HIK en Thomas More.

Door de wijzigingen in het onderwijslandschap heeft het CVO HIK haar volledige externe communicatie in een nieuw kleedje gestoken. De school is elk jaar groeiende en wil haar totaalaanbod, in zowel het hoger als secundair onderwijs, op een overzichtelijke en consistente manier naar buiten brengen.

Onder de slogan 'Groei met de HIK' refereert de school naar persoonlijke groei. Wie een opleiding of cursus volgt, verrijkt zijn/haar kennis en/of vaardigheden. Uit onderzoek blijkt dat het eveneens je kansen op de arbeidsmarkt vergroot.

Enkele communicatietools in de nieuwe stijl zijn de infobrochures en –folders en de website. Vorige week lanceerde de school haar nieuwe webplatform www.hik.be met de focus op het vinden van een gepaste opleiding. De verschillende filterfuncties moeten de bezoeker gericht naar de juiste opleiding leiden.

Voor alle geïnteresseerden houdt het CVO HIK zaterdag 6 juni een opendeurdag van 10 tot 15 uur op de campus aan de Kleinhoefstraat 4 in Geel.

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Webdesign door Intracto