Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Sander's Ontbijt sluit af : gulle steun voor Rondou fonds Duchenne-onderzoek, samen €27.000

Sander's Ontbijt

In zaaltje De Bareel in O.-L.-Vrouw-Olen werd de opbrengst van het 8e Ontbijt voor Sander Stappaerts overhandigd aan professor-doctor  Liesbeth De Waele (UZ Leuven).

“We kunnen vandaag opnieuw een recordbedrag schenken, maar we hebben ook beslist dat de 8e editie de laatste is geweest", zegt een ontroerde Cindy, de mama van Sander Stappaerts (18).  "We willen nu meer tijd vrijmaken voor ons gezin en Sander.  We danken jullie allemaal. Er kwamen op ons 8e Sander's ontbijt weer een massa sympathisanten ons project steunen. Jullie zijn een fantastisch team! Hartelijk dank voor jullie tomeloze inzet de afgelopen jaren!"

Professor dr. Liesbeth De Waele (UZ Leuven)  mocht een cheque van maar €27.000 in ontvangst nemen om het onderzoek naar deze progressieve spierziekte verder een duwtje in de rug te geven. 

 

'Ongelooflijke en ontroerende sfeer'

Professor dr. Liesbeth De Waele (UZ Leuven) is specialist neuromusculaire aandoeningen bij kinderen en kinderrevalidatie aan het UZ Leuven.  De Waele loofde de 'ongelooflijke en ontroerende' sfeer waarin Sander's Ontbijt telkens gestalte kreeg.

"De financiële steun is heel welkom om de ziekte nog beter te kunnen begrijpen en bestrijden met middelen van o.a. het Rondou fonds. Hartelijk dank namens ons onderzoeksteam en UZ Leuven."

Foto's Lieve Van den Broeck / NNieuws / red. Guy Verellen

Mama Cindy dankt alle medewerkers

Mama Cindy dankt alle medewerkers

Prof. dr. De Waele (UZ Leuven) is compleet verrast en dankbaar wanneer mama Cindy de cheque van €27.000 overhanditgd. De opbrengst van het 8e Sander's Ontbijt. Tevens de laatste editie.

Prof. dr. De Waele (UZ Leuven) is compleet verrast en dankbaar wanneer mama Cindy de cheque van €27.000 overhandigt. De opbrengst van het 8e Sander's Ontbijt Tevens de laatste editie.

Sander's Ontbijt medewerkers team - archief NNieuws

Sander's Ontbijt medewerkers team - archief NNieuws

Sander's Ontbijt

Deel dit artikel