Op 14 december aanstaande kunnen de fans van Metallica hun hartje ophalen tijdens het evenement "Santa's Rock Night in zaal "Het Debuut", Boskant 10 te Westerlo.
De headliner aldaar is namelijk niemand minder dan MAGNETICA, de band die Internationaal gekend staat als beste Metallica tribute van de Benelux!

Voor hen staat nog een Belgische klepper van formaat op het programma: SCARVED!

De opener op Santa 's Rock Night is MORPHEUS, een band die ook al een tijdje meedraait.

MAGNETICA wordt gewaardeerd om hun adequate en perfecte uitvoering van Metallica songs tot in detail. Wat hen onderscheidt van andere Metallica-tribute bands is hun waanzinnige drang naar perfectie.

Uren en uren sleutelen aan geluiden, instrumenten en uitrusting hebben namelijk geleid tot een live geluid dat moeilijk te onderscheiden is van de echte Metallica.

MAGNETICA werd dan ook officieel erkend als "Best Metallica tribute from the Benelux" en is inmiddels met meer dan 120 shows in zowel binnen- als buitenland één van de meest gevraagde Metallica tribute bands van het moment.

SCARVED werd opgericht in 2012 en kan inmiddels reeds bogen op een aardig fan bestand tot in alle uithoeken van de wereld. Met een worldwide platencontract op zak en inmiddels reeds 2 full-albums, 3 singles en 5 officiële videoclips op het palmares, behoren deze female fronted hardrockers ongetwijfeld tot de beste rockbands die België de laatste jaren heeft voortgebracht.

In 2014 tekende de band een platencontract met het Griekse label "Sleaszy Rider Records", dat ook bands als onder andere "Motorhead " en Def leppard onder haar vleugels heeft. Het derde full album van SCARVED wordt verwacht in de lente van 2020.

MORPHEUS staat voor stevige gitaren, melodieuze gitaarsolo 's, dreunende drums, neusvleugel trillende baslijnen en een geweldige vrouwenstem. In 2014 bracht de band hun eerste EP op de markt, waarop 6 puike rocksongs die door verschillende media laaiend enthousiast werden onthaald.

MORPHEUS heeft inmiddels ook reeds 3 videoclips uit en "live" is de band op zijn minst explosief te noemen! Interessant detail is dat frontlady Nina tevens ook zangeres is bij de coverband "Busted In Rock", alwaar zij destijds de fakkel overnam van Scarved 's frontlady Caro.

SANTA "S ROCK NIGHT gaat door op 14 december 2019 in "Het Debuut", Boskant 10 te Westerlo

Aanvang is 20u30 stipt! Deuren gaan open vanaf 19u30 .

Tickets zijn in vvk verkrijgbaar aan 8 Euro in Jake 's Place, het rockcafé onder "Het Debuut ", of via

reservatie op santas.rocknight@proximus.be

Aan de kassa de dag zelf betaal je 10 Euro