Saunacomplex Hezemeer in Laakdal behoort tot de top-sauna's van de Benelux.  Volgende zaterdag 7 juni verrast het sympathieke opgietteam alle gasten met originele thema-opgietsessies. Michel Peeters, CEO van Hezemeer : 'Vanaf 14u tot 21u kan je pinksterzaterdag ieder uur genieten van leuke thema-opgieten. Je waant je in de eventsauna op Tomorrowland, op het WK in Brazil met swingende samba, je ervaart een aparte nocturne sfeer, je geniet van Franse chansons of kleinkunst, en veel meer verrassingen.

Het KMI verwacht zaterdag zomerse temperaturen. Dat gaat trouwens heel goed samen met enkele relaxe saunabeurten.  Een exotische cocktail, een sprankelende frisdrank, een glaasje champagne Veuve Clicquot of een zomers slaatje op ons gezellig tuinterras : da's pas genieten. Hezemeer biedt je ook arrangementen met een standaard verwelkomingspakket'

Alle info vind je hier.'

Corsendonk actie : win een citytrip naar Rome of toegangtickets voor Hezemeer

Krab en win : bij iedere Corsendonk maak je kans op een citytrip naar Rome of een inkomticket voor Hezemeer.  Vraag het aan het horecapersoneel.  Foto's archief Nnieuws.