Zaterdagnamiddag mocht de 4-jarige Manon Lievens uit Heiberg Herentals haar Sinterklaasprijs, een ponycycle ter waarde van 169 euro,  uit handen van Scava-zaakvoerder Gwen in ontvangst nemen.  De prijsvraag was : 'Wat is de minimumleeftijd om op een ponycycle te mogen rijden? Het juiste antwoord : 1,5 jaar.  Uit de 569 juiste antwoorden trok een onschuldige kinderhand de gelukkige winnaar.  Blijf Nnieuws lezen.  Volgende week volgt nog de Scava-eindejaarsprijsvraag.

Je kan bij Scava méér dan 10.000 knappe producten voor kids, sport en vrije tijd testen, bekijken, beleven. Ook voor de openbare sector, scholen en kinderdagverblijven. Het uitgebreide gamma heeft de EU-kwaliteitsnorm. 

Scava Grobbendonk : méér dan een webshop, ook ter plaatse testen en beleven

Zaakvoerder Gwen Carsauw uit Noorderwijk : 'Scava is het grootste demo-park in de verre regio en heeft zo'n 30 medewerkers in dienst.  We leveren met ons eigen wagenpark in heel de Benelux. Ik vind ook ons sociaal engagement tegenover enkele medewerkers erg belangrijk.  Zo ontwikkelde een team personen met een handicap zo'n 62 websites waarop je ons gamma in detail kan bekijken.
 
Scava Grobbendonk had een groot aandeel in de toekenning van de Google eTown Award aan de gemeente Grobbendonk. Tegen begin april 2014 gaat ook ons outdoor Expercience Center hier open.  Er komen o.a. ook info-sessies voor trampoline.  Nu de feestdagen naderen breiden we onze werking nog uit.  Iedereen is welkom bij Scava om te komen ontdekken! Volgend weekend doen we nog een extra opendeur in Bouwelven 11, Grobbendonk (langs Atealaan)', aldus Gwen Carsauw.  Rechts op de foto een dolgelukkige winnares Manon Lievens.