Op 25 mei heeft CD&V Kasterlee twee effectieve kandidaten op de lijsten. Naast burgemeester en Vlaams volksvertegenwoordiger Ward Kennes (7e plaats Vlaams Parlement) is ook schepen Guy Van de Perre kandidaat. Hij staat op de 20e plaats bij de effectieven op de Kamerlijst.

Guy nam in 2012 voor het eerst deel aan verkiezingen en haalde in Kasterlee meteen een prachtige score. Zo werd hij schepen van openbare werken, technische dienst, landbouw en water. Guy was in oktober 2012 ook kandidaat voor de provincie en ook daar maakte zijn bovenlokale score indruk. Daarom heeft het regio-bestuur van CD&V hem uitdrukkelijk gevraagd om de kamerlijst te versterken.

 

Guy staat bekend als een gedreven politicus die opkomt voor de belangen van de Kempen en van de landbouwsector. Hij doet dat door een sterke dossierkennis te combineren met zin voor overleg en diplomatie. Hij hecht ook veel belang aan het verenigingsleven als hoeksteen van de maatschappij, en het vrijwilligerswerk dat daarmee gepaard gaat.  Voor een sterke CD&V afdeling als Kasterlee is het een eer om zowel voor het Vlaams Parlement als voor de Kamer met een sterke kandidaat te kunnen uitpakken.