Camping Ozon in Vorselaar heeft een nieuwe eigenaar. De Vorselaarse schepen van toerisme Filip Van den Broeck kocht de camping. De camping wordt in fasen opgeknapt en bedoeling is dat er in samenwerking met Natuurpunt een vorm van ecologisch campingbeheer wordt uitgewerkt.

Hoeveel Van den Broeck en zijn partner voor de overname betaalden werd niet meegedeeld. Wie Filip Van den Broeck kent, weet dat het voor de toekomst van camping Ozon een zegen is. Van den Broeck verdiende zijn strepen als concert- en fuiforganisator en is ook nu nog de man die mee de schitterende affiche van het folkfestival Na Fir Bolg uitwerkt en topartiesten in het genre naar Vorselaar haalt.

Camping De zeven geitjes

Filip Van den Broeck: "Wat doet een man als hij 40 wordt en midden een midlifecrisis zit? Hij koopt samen met zijn vrouwke een camping." Wie Van den Broeck kent weet dat hij het meent met zijn nieuwe aanwinst. Ook al is er is nog heel wat werk. Op de camping is er plaats voor 65 caravans of campingwagens. Er is plaats om je tent op te zetten. Van de 15 personen die nu op de camping een staanplaats hebben met hun caravan, hebben er al 11 bevestigd dat ze zullen blijven. Het hoofdgebouw met winkel wordt opgeknapt. Van den Broeck gaat de troeven van de camping (wandel- en fietstochten, Netepark en Hidrodoe vlakbij) ten volle benutten, daar is iedereen in Vorselaar en omgeving zeker van.

De naam van de camping gaat veranderen en krijgt een nieuw logo. Camping Ozon wordt mogelijk camping De zeven geitjes.