U bent hier

Schepenwissel bij lokaal bestuur Geel

Geel
13.08.2021 - 11.55u
Door: Herman Gezelle

Schepenwissel bij lokaal bestuur Geel. Begin september volgt gemeenteraadsvoorzitter Luc Van Laer Ben Van Looveren op als CD&V-schepen van openbare werken, patrimonium, landbouw & platteland.

Van Laer zetelt sinds 2009 in de Geelse gemeenteraad. Als landbouwer heeft Luc Van Laer technische kennis en inzicht in het bedrijfsleven. Daarnaast heeft hij ook bestuurservaring door zijn positie in de Raad van Bestuur van de grootste zuivelcoöperatie van het land.

Ben Van Looveren besloot om zijn mandaat ter beschikking te stellen om zich volledig toe te leggen op zijn zelfstandige activiteiten. Van Looveren kijkt intussen met tevredenheid terug op gerealiseerde projecten zoals de school in Winkelomheide, de fietspaden in Tessenderloseweg, de heraanleg van Pas en Schuttershof, sportvelden van Beekhoek en PULA en de vele andere projecten.

Van Looveren blijft nog gemeenteraadslid.

Luc Van Laer wordt als gemeenteraadsvoorzitter vervangen door Griet Verhesen. In de plaats van Griet zal Mathias Van Braband als fractieleider van CD&V Geel optreden. (pp)

Foto : Ben Van Looveren (r.) neemt afscheid als CD&V-schepen in Geel.  Hij blijft wel raadslid - Luc Van Laer en Ben Van Looveren schudden de hand / CD&V Geel.

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Webdesign door Intracto