U bent hier

Schietincident aan Hofeinde Grobbendonk : 2 lichtgewonden (1)

Grobbendonk
13.07.2019 - 17.57u
Door: Herman Gezelle

2 mannen zijn zaterdagochtend lichtgewond geraakt bij een schietincident in Hofeinde Grobbendonk. De schutter werd opgepakt en wordt momenteel verhoord, meldt het parket van Antwerpen.

De slachtoffers - een 31-jarige man uit Lille en een 41-jarige man uit Vorselaar - waren rond 05.05u zaterdagochtend naar de woning van een kennis aan Hofeinde in Grobbendonk getrokken om een ruzie uit te praten.

Toen ze aanbelden, opende de 34-jarige man een raam en begon hij op hen te schieten.

Volgens het parket ging het om een vuurwapen met hagelbolletjes. De slachtoffers verscholen zich achter geparkeerde auto's, maar beiden liepen wel lichte verwondingen op. Ze werden daarvoor verzorgd in het AZ Herentals.

Waar de ruzie over ging, wilden de slachtoffers niet zeggen. Het verhoor van de verdachte is nog bezig.

De tenlastelegging die momenteel weerhouden wordt, is poging tot doodslag. Wellicht wordt hij zondag voorgeleid voor de onderzoeksrechter. (belga)

imageMeer nieuws

Werken verkeersdrempel Molenhoekstraat: parking en straten blijven bereikbaar

Mol 20.08.2019 - 11.43u reading time1min

Vanaf vrijdag 23 augustus wordt de verkeersdrempel in de Molenhoekstraat – ter hoogte van school Rozenberg – heraangelegd. Het verkeer wordt omgeleid via de het weggetje op de parking net voor 't Getouw. Via deze weg blijft de volledige parking 't Getouw bereikbaar en is ook doorgaand verkeer naar de achterliggende straten mogelijk. Als alles volgens planning verloopt, nemen de werken één week in beslag.

Meer info: verkeersdienst, 014 33 09 80, verkeersdienst@gemeentemol.be

Nieuws uit uw regio

image
image
image
image

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto