U bent hier

Schietpartij Mol - Politie voert huiszoekingen uit in Deurne

Mol | Provincie Antwerpen
14.08.2019 - 16.50u
Door: Mark Jaspers

In het Antwerpse district Deurne heeft een grote politiemacht woensdagochtend een reeks huiszoekingen uitgevoerd. Dat zegt Gazet Van Antwerpen en het Antwerpse parket bevestigt het nieuws, maar wil geen verdere commentaar kwijt.

De actie zou kaderen in het onderzoek naar het schietincident van maandagavond in Mol.

De huiszoekingen, ondersteund door een politiehelikopter, vonden woensdag plaats in de wijk rond het Sportpaleis. Onder meer de Van Duyststraat werd een tijdje afgesloten. Of er arrestaties zijn gebeurd, is niet bekend.

Bij de schietpartij van maandagavond vielen geen gewonden, maar het incident zorgde wel voor heel wat tumult in de buurt van de Molse Postelarenweg. Twee families uit het voormalige Joegoslavië raakten er verwikkeld in een conflict dat kaderde in een relatiebreuk tussen een man van de ene en een vrouw van de andere familie.

De families hadden leden uit Mol, Deurne en Tessenderlo ter plaatse. Er werden verschillende schoten gelost en de politie trof bij een huiszoeking in Mol een vuurwapen aan.

Aanvankelijk werden 8 aanwezigen opgepakt, uiteindelijk werd één verdachte die bekentenissen had afgelegd, aangehouden. (Belga)

image



Meer nieuws

Nieuws uit uw regio

image
image
image
image

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto