Het Olivia Hendrickx Research Fund organiseerde maandagavond voor de 13e keer een schitterend benefietconcert in de Munt Brussel. De integrale opbrengst van het concert wordt besteed aan het wetenschappelijk onderzoek van professor Stefaan Van Gool aan de KU Leuven.

Het orkest Prima La Musica, onder leiding van Dirk Vermeulen , samen met de solisten Zhang Zuo, laureate van de Konigin Elisabeth wedstrijd piano 2013 en de soprane Valentina Nafornita, brachten een select muzikaal topprogramma voor een uitverkochte Muntschouwburg.  Heel wat prominenten en BV's kwamen mee genieten.

Ilse De Reze, voorzitter van het Olivia Hendrickx Research Fund, hield een indringende openingstoespraak. Het Galaconcert werd ondersteund door de Katholieke Universiteit Leuven KUL, het European Artists Management en De Munt. De vzw Olivia Hendrickx Research Fund dankt de vele sponsors van het event. 

Wenskaarten Kerstmis en Nieuwjaar 2014

Je kan erg mooie wenskaarten voor het goede doel bestellen voor de feestdagen. Kijk en kies op Olivia Research Fund.    Foto's: Rob Stevens ©/KUL/copyright