Nog tot 31 december kan je door je aankoop bij een van de Herentalse handelaars opnieuw een Kia Picanto winnen. Garage Peeters Herentals schenkt het 3e jaar op rij zo'n prachtige familiewagen. Schepen Jan Michielsen (CD&V) van lokale economie : 'Per aankoop bij de 135 deelnemende handelaars krijg je een spaarkaart waarop je 10 stempels van verschillende handelaars moet verzamelen.

Vorig jaar ontvingen we 1054 geldige deelnemingsformulieren, dit jaar verwachten we er veel meer want de straten worden extra gezellig gemaakt en in 't licht gezet, er zijn ook 3 kinderautootjes te winnen en er worden nog ludieke shoppingzondagen georganiseerd.

Op zondag 6 december is het wafelshoppen met Zwarte Pieten die door de winkelstraten lopen en wafels uitdelen aan iedereen die ze ontmoeten, klein en groot, jong en minder jong. Op 13 december, eerst boodschappen doen en dan samen gezellig naar de kerstmarkt.

Tenslotte op 20 december eveneens een nieuwe ervaring: Hotshoppen met de Kerstman. De Kerstman deelt speelgoedjes uit aan de kinderen en onze winkeliers tracteren hun eerste 20 klanten met een warm drankje bij een van onze horecaleden.

Zelfs op zondag 27 december zijn er nog wel geschenkjes te kopen in Herentals in de gespecialiseerde cadeauwinkels: daar vind je in laatste instantie nog een nieuwjaarscadeau.

Dit jaar kan je tot 4 januari een volle kaart stoppen in de ton die opgesteld staat in de inkom van Toerisme op de Grote Markt in Herentals en in de brievenbussen van de dorpshuizen in Noorderwijk en Morkhoven.'

De winnaar van de auto wordt getrokken uit de correct ingevulde kaarten. 

Op de foto : o.a. Michaël Peeters CEO Peeters Herentals, Stijn Mertens sales manager Peeters, en schepen Jan Michielsen /  foto Van the Man / NNieuws.