Vrijdagavond bracht Theaterspektakel voor een uitverkocht cc 't Schaliken Herentals haar versie van de immens populaire Allo ‘Allo! BBC tv-serie. Voor een avondje lachen en genieten moet je zeker een kaartje reserveren.


Schitterende acteerprestaties van het hele toneelgezelschap met o.a. een  knappe Jos Peeters als René Artois, de immer sublieme Rik Rossenbacker als monsieur Roger Leclerc, blondine Paulien De Roover (ThalsFM) als soldaat Helga Geerhart en de échte Isi Bogaerts als homo-luitenant Hubert Gruber, en geniet van de uitstraling van Dominique Van den Bulck.

Tussendoor wat spitse lokale ingrediënten, Frans Bauer-toestanden met carnavalsfeer : kortom een relax avondje lachen.  Ook een pluim voor de decorbouwers, de kostumering en regisseur Yves Willems.   Allo ‘Allo! is een aanrader voor heel de familie.

Allo ‘Allo! the original
Het succes van de BBC-tv-serie leidde tot een theaterproductie, met een groot deel van dezelfde acteurs als in de serie in de hoofdrollen. De theaterserie liep van 1986 tot 1992.  De theatershow werd ook overgenomen in andere landen, met uiteraard andere acteurs.

Ook in de Herentalse versie speelt muziek een grote rol, omdat in Renés café een piano staat,  met zang van o.a. Edith... look-alike Jackie De Smet.

Tickets op Theaterspektakel.  Tot 19 mei in cc 't Schaliken.

Beelden Guy Verellen / Nnieuws / bekijk de HD video in 1080p.