Olen zet de zomer feestelijk in. Ook dit jaar vormt de rustieke Buulmolen de gedroomde achtergrond voor een hulde aan het Vlaamse levenslied en voor een onvervalste dansavond met de allergrootste hits.

1 juli Schlagerfestival

Op vrijdag 1 juli kunnen fotografen weer sfeervolle plaatjes schieten tijdens de hulde aan het Vlaamse levenslied.

Op het schlagerfestival aan de Buulmolen kan je volgende artiesten de revue zien passeren: 19.00 uur: Danny Fabry 20.00 uur: Paul Severs 21.00 uur: Dennie Christian 22.00 uur: De Stoempers 23.00 uur: Ronny Lee Presentatie: Guy Folie De organisatie voorziet zoveel mogelijk stoelen maar uit de vorige edities weten we dat dit er niet genoeg zijn voor iedereen. Als je zeker wil zijn van een zitplaats breng je dus best je eigen stoeltje mee. ’s Avonds kan het sterk afkoelen, breng daarom een trui of dekentje mee.

2 juli: fuif met hits

Op zaterdag 2 juli gaat het feest gewoon door aan de Buulmolen. Na het grote succes van vorig jaar zorgt ook ditmaal discobar Vox voor ‘goeie ouwe’ klassiekers en dansmuziek uit de jaren ’80, ’90 en ‘00. Een kaartje voor vrijdag kost vijf euro, voor zaterdag betaal je eveneens vijf euro. Opgelet, dit jaar is er geen voorverkoop. Je kunt dus enkel de dag zelf aan de kassa betalen.

Praktisch: •Locatie: Buulmolen, Industrielaan z/n. •Je komt best met de fiets. Er is een fietsenstalling aan de ingang. •Voor wie toch met de auto komt: er is parkeermogelijkheid in de Industrielaan. •Voor de voetballiefhebbers is er een groot scherm om de EK-kwartfinale te volgen.