U bent hier

Schlagerzanger Paul Severs in kunstmatige coma na zware hartaanval

Vlaanderen
12.03.2019 - 22.23u
Door: Mark Jaspers

Schlagerzanger Paul Severs (70) heeft dinsdagochtend een zware hartaanval gekregen. Hij wordt momenteel in een coma gehouden.  Severs kreeg dinsdagochtend een zware hartaanval tijdens een fietstochtje nabij zijn huis.

Een toevallige voorbijgangster vond de zanger op straat, en belde de hulpdiensten. Severs werd met spoed overgebracht naar het Erasmusziekenhuis in Anderlecht, waar hij nu in een coma wordt gehouden.

De zoon van Paul Severs, Christophe, laat op Facebook weten dat zijn vader dinsdagmiddag gehospitaliseerd werd. "Meer details kunnen we momenteel niet delen en vragen jullie allen de privacy van de familie te respecteren", schrijft hij. "Concreet vragen wij zijn vrouwtje Paulette zowel als zijn naaste familie niet te contacteren om meer info te kunnen verkrijgen."

Severs had nog een hele reeks optredens gepland. Die worden nu geannuleerd minstens tot en met 12 april. “Bedankt al voor al jullie steunbetuigingen en wij hopen allen op een prompt herstel”, zegt Christophe Severs nog.

Severs is in Vlaanderen vooral bekend van hits als ‘Zeg eens meisje’ en ‘Geen wonder dat ik ween’. (pp-vrtnws)

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

image
image
image
image

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto