U bent hier

Schoenen Torfs beste werkgever van Europa

Berlaar | Internationaal | Kempen regio | Neteland | Vlaanderen
06.06.2019 - 07.15u
Door: Herman Gezelle

Schoenenketen Torfs is verkozen tot Europe's Best Workplace in de categorie 'grote bedrijven' (met meer dan 500 personeelsleden). CEO Wouter Torfs uit Berlaar is bijzonder fier met de erkenning.

Voor hem is het de ultieme bekroning voor de dagelijkse inzet van zijn team. Torfs werd gekozen uit een lijst van 125 geselecteerde werkplekken in 19 Europese landen. De schoenenketen is ook al tien jaar Beste Werkgever van België.

Voor Wouter Torfs himself is de prijs een bekroning van zijn werk. "Ik werk hier nu 33 jaar", zegt hij. "We zijn een familiebedrijf waar we het accent altijd op het menselijke leggen. Mensen voor cijfers.

In mijn functie vertaalt zich dat in een leiderschap vanuit het hart in plaats vanuit het hoofd. En ik ben dan ook erg blij dat de jury dat ook heeft gezien."

Die jury baseerde zich op 2 criteria: een visietekst vanuit het bedrijf én een anonieme vragenlijst van honderd vragen bij alle werknemers rond bedrijfswaarden, transparantie, vertrouwen, collegialiteit,...

Schoenen Torfs scoorde meer dan 95%.

'Female power'

HR-manager Els van Keymeulen getuigt dat Torfs, met meer dan 90% vrouwen in het bedrijf, een community is van echte 'female power'. "Als bedrijf dat nog steeds 100% in handen is van de familie, zetten we de mensen altijd op de eerste plaats.

Elke medewerker krijgt een extra dag vrijaf op zijn of haar verjaardag. Ons sterkste geloof is dat gelukkige medewerkers leiden tot gelukkige klanten.

We stimuleren elk individu om aan de slag te gaan met zijn of haar talent en passie. We nodigen elke medewerker uit om zichzelf als mens ten volle te ontplooien en in volledigheid bij ons aanwezig te zijn."

(wt)

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto