Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

“School is Cool en winnaars de Nieuwe Lichting naar Clamotte Rock”

Zoals liefhebbers van Clamotte Rock in Herenthout het gewoon zijn, geven de organisatoren van het tweedaaagse festival naast gevestigde waarden maar al te graag kansen aan nieuwe, net ontdekte bands op hun podium. Yesnomaybe, recente winnaar van de Nieuwe Lichting bij Studio Brussel en ook ervaren rotten School is Cool krijgen een plek op de affiche .
 
Nieuwe namen voor de line-up van vrijdag 11 mei zijn School is Cool, Shorty Jetson and the Lefthands en Let’s Dance. ‘Shorty Jetson and The Lefthands’ brengt americana feelgood countrypop op hun volledig eigen manier. Misschien is deze band wel dé revelatie van de komende zomer.
 
School is Cool kent voor weinig muziekliefhebbers nog geheimen. Sinds hun oprichting meer dan tien jaar geleden stonden ze al op de grootste podia van ons land. Let’s Dance is dan weer een project van DJ’s Emillion en Hypesquad, apart tekenen zij al jarenlang present op Clamotte Rock. Het is de eerste keer dat ze samen met MC TUKOBINO op het grote podium plaatsnemen.
 
Met Clouseau, School is Cool, The Troggs, Shorty Jetson and The Lefthands en Let’s Dance is de line up voor de mainstage op vrijdag op Clamotte Rock compleet. Ook het DJ-podium op de weide kent op deze dag z’n artiesten. DJ Wout, Milano en opkomend talent DJ Mettes tekenen present. Wie het derde podium inneemt vrijdagavond én zaterdag, dat is nog een groots geheim.
 
Voor zaterdag belooft de Clamotte Rock organisatie binnenkort nog twee extra headliners naast de reeds aangekondigde bands Therapy?, Prins S. en de Geit, Captain Kaiser, USED, Mark with a K, Da Rick en nog vele anderen. De jonge Gentse grunge/punkband Yesnomaybe opent de festivaldag.
 
Combi- en vrijdagtickets zijn allemaal aan de man of vrouw gebracht. Wie er op zaterdag nog bij wil zijn, wordt aangeraden niet te lang meer te wachten. Ook daar worden de kaartjes schaarser.
 
Voor zo’n zaterdagticket tel je 45 euro neer. Tickets zijn online beschikbaar via de website van het festival of in lokale krantenwinkels ’t Krantje te Herenthout en Dagbladhandel Papyrus in Nijlen.'

Deel dit artikel