Interieurbedrijf BOA Interior aan Straaleind 16 in Kasterlee heeft de Schrijnwerk Award 2012 gewonnen. Zaakvoerder Roman Willems ontving de hoofdprijs in de categorie Interieurbouw.


De jury koos voor de keuken in “solid surface” waarbij zowel de tafel als het eiland uit één stuk bestaan en boven de grond lijken te zweven.

Roman Willems (foto) : 'De jury prees verder ook de perfecte afwerking van de oppervlaktes. De grote raampartijen in de woning laten immers veel scheerlicht op de werkoppervlaktes toe, waardoor het schuur- en polierwerk van de hoogste kwaliteit moest zijn.

“De keuken werd in nauw overleg met de klant ontworpen en nadien geproduceerd in eigen huis, de opvolging en controle van de werf deed ik persoonlijk, zo gaan we trouwens altijd te werk ”, vertelt Roman Willems, die met zijn 27 lentes de jongste winnaar is van een Schrijnwerk Award.

De Schrijnwerk Awards, een initiatief van het vakblad Schrijnwerk, bekronen sinds 2005 het vakmanschap en innovatie binnen de Belgische schrijnwerk- en interieurbouwsector.

Ook de voorbije vier jaar was BOA Interior telkens genomineerd voor een award.'

Bron  en foto : BOA Interior