Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Scouts & Gidsen Reynaert-Adinda (5e & 12e Kempen) halve eeuw knappe werking vol avontuur en toewijding

Het is een bijzonder jaar voor Scouts & Gidsen Reynaert-Adinda (5e & 12e Kempen) uit Herentals,  want deze dynamische jeugdvereniging viert een mijlpaal van 50 jaar toewijding aan de jeugd en avontuur.

Zoals het hoort bij een gouden jubileum, pakken ze groots uit met hun Expo Weekend, een weekend  voor jong en oud vol festiviteit op zaterdag 9 en zondag 10 september. Dit jaar vieren ze dat eens zo hard met hun fuif ‘ExpoSound’ op zaterdag 9 september.

Om hun jubileumjaar extra bijzonder in te zetten wordt er in de ochtend van zaterdag 9 september een loopwedstrijd georganiseerd, de RACE of 'Reynaert-Adinda Crosst Eroplos'.

Deze loopwedstrijd is open voor deelnemers van alle leeftijden. De deelnemers kunnen kiezen uit verschillende afstanden:  5, 12 en 21 km. Voor de jongsten wordt eveneens een ‘kinderloop’ georganiseerd. 

De 'RACE' belooft deelnemers een avontuurlijke ervaring te bieden terwijl ze de natuurlijke paden in en rond Herentals verkennen. Naast het sportieve aspect brengt dit evenement ook de gemeenschap samen en ondersteunt het de jeugdvereniging in hun voortdurende inzet voor jongeren.

Hoewel er tal van nieuwe activiteiten op de planning staan, blijft sommige traditie ongewijzigd. Net  als voorgaande jaren kunnen bezoekers op zondag genieten van een smakelijke maaltijd met stoofvlees en frieten, een geliefd element dat de warme en gezellige sfeer van de vereniging weerspiegelt.

Dit gouden jubileum belooft een onvergetelijke gelegenheid te worden. De leiding en vrijwilligers kijken er al naar uit om iedereen warm te verwelkomen aan hun scoutslokaal Malpertuus (Wijngaard 10 Herentals).

Wijngaard 10, Herentals, België

Deel dit artikel