Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

SD Schrijnwerkerij & Interieurbouw uit Herentals is ‘Werkgever van het jaar 2024’

SD award Gouden Baksteen 2024

SD Schrijnwerkerij & Interieurbouw uit Herentals heeft de award ‘werkgever van het jaar 2024 gewonnen’, een belangrijke award die vrijdagavond uitgereikt werd op het gala van de Gouden baksteen in de Waagnatie Antwerpen, georganiseerd door de Bouwunie. De bestuurder, Stijn Dirken, is trots en dankbaar voor deze erkenning.

“Het is een mooie erkenning voor ons als werkgever, maar ook voor al onze medewerkers die zich dagdagelijks ten volle inzetten om van SD een nog beter bedrijf te maken”, zegt Stijn.

SD Schrijnwerkerij & interieurbouw, opgericht door Stijn Dirken, is de referentie voor schrijnwerk- en interieurbouw projecten in de Kempen. De award is het resultaat van 15 jaar toewijding aan vakmanschap, klantenservice, en het bouwen van een hecht team van 60 enthousiaste vakmensen.

Wat SD Schrijnwerkerij & Interieurbouw onderscheidt als 'Werkgever van het Jaar 2024' is de diepgaande aandacht voor het welzijn van het personeel. “ We beseffen dat onze vakmensen het belangrijkste kapitaal van onze firma zijn, en streven ernaar om onze medewerkers te begrijpen en hun behoeften te vervullen”, aldus Stijn Dirken. De drie kernwaarden, vakmanschap, ontzorgen van de klant en 'one-team', weerspiegelen het streven naar een positieve werkomgeving.

Stijn Dirken benadrukt het belang van transparante communicatie en het creëren van betrokkenheid.

Naast het persoonlijk welzijn en de ontwikkeling van iedere medewerker, hecht SD veel waarde aan een goede team- en werksfeer wat resulteert in mooie projecten.

Deze prijs is een erkenning van de inzet en toewijding van SD Schrijnwerkerij & Interieurbouw aan haar medewerkers en het voortdurend streven naar excellentie in alle aspecten binnen het bedrijf."

stijn@sdschrijnwerkerij.be

SD Stijn Dirken - Schrijnwerkerij & Interieurbouw is ‘werkgever van het jaar 2024’

SDStijn Dirken - Schrijnwerkerij & Interieurbouw is ‘werkgever van het jaar 2024’

Zavelheide 9, Herentals, België

SD award Gouden Baksteen 2024

Deel dit artikel