Donderdagavond kan je in hotel Aldhem in Grobbendonk terecht voor een seminarie over o.a. de belasting op bedrijfswagens.

Veel bedrijfsleiders krabben zich in de haren bij de begrotingsmaatregelen van Di Rupo I. Die roepen immers heel wat vragen op: wat doen ze met hun wagens, hun woning, hun gsm…?

Op 1 maart geeft specialist Wim Van Kerkchove antwoord op veel prangende vragen in het Aldhem-hotel in Grobbendonk.

 
Het boekhoudkantoor De Voeght Consulting organiseert in het Aldhem-hotel in Grobbendonk, met ondersteuning van het sociaal verzekeringsfonds Xerius, op donderdag 1 maart een interactief seminarie met Wim Van Kerckhove, docent  en auteur inzake personenbelasting en tevens instructeur van de Federale Overheidsdienst Financiën. Lokale bedrijfsleiders of zelfstandigen kunnen hier terecht met al hun prangende en actuele vragen.

Hij geeft antwoorden op vragen zoals: 'moet de woning of de auto nu best in of uit de vennootschap? Huur of verhuur ik best mijn auto? Speel ik poker als ik mijn tv of hifi niet aangeef?

De spreker tast de wettelijke mogelijkheden af en bespreek de meest interessante pistes in het licht van de nieuwe fiscale overheidsmaatregelen.

Voor wie er nog wil bij zijn: het seminarie begint om 19.30 uur. Inschrijven kost 20 euro/persoon en kan via info@devoeghtconsulting.be.
 
Op de foto: Jo Budts van Xerius, Luc De Voeght en Wim Van Kerckhove