U bent hier

Seniorenraad huldigt ere-voorzitters

Mol
22.01.2018 - 16.07u
Door: Jens Nnieuws Jens

Louis Van Hoof, Jos Vanhoof en Robert Provoost werden tijdens de eerste seniorenraad van 2018 gekroond tot ere-voorzitters. Elk van hen leverde een waardevolle bijdrage tot de seniorenraad zoals we die vandaag kennen.

Robert speelt nog steeds een actieve rol in de seniorenraad. De echtgenotes van Louis en Jos namen de onderscheiding voor hun overleden partners in ontvangst.

De ongelofelijke inzet van de drie ere-voorzitters betekende enorm veel voor de Molse senioren:

· Louis Van Hoof stichtte de seniorenraad en zorgde voor een samenwerking tussen alle Molse seniorenverenigingen, netoverschrijdend. Solidariteit en rechtvaardigheid voor ouderen vormde de basis.

· Jos Vanhoof introduceerde de werkgroepen waarin ook deskundige ouderen die geen lid van een vereniging waren, konden meewerken. Jos bleef de visie van Cardijn trouw: zie, oordeel, handel en zie opnieuw...

· Robert Provoost zorgde voor een volledige open seniorenraad waarop elke senior welkom is. Vanuit zijn militaire achtergrond zorgde hij ervoor dat de seniorenraad niet enkel adviezen uitbrengt en activiteiten organiseert, maar ook stipt eigen opdrachten uitvoert.

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

image
image
image

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto