'Na de overwinning tegen Geel in de 8e finale zagen we een sterk geconcentreerd Willebroek in de kwartfinale naar ons Atheneum afzakken', zegt Raf Michiels. 'De wedstrijd begon gelijk opgaand en door sterke defense hielden we nog goed stand, 28-19 na het eerste kwart.

In het 2e kwart werd duidelijk dat elk foutje genadeloos werd afgestraft, door te zwakke verdediging op shots kregen we de ene na de andere driepunter om onze oren, met 41-46 bij de rust was echter alles nog mogelijk.

n het 3e kwart zagen we jammer genoeg ook een Herentals dat zijn start compleet mistte, geen communicatie en veel te veel easy baskets, 56-71 op het bord is het gevolg. In het 4e kwart kregen we dan eindelijk terug wat tempo te zien.

We konden momenten ons spel opleggen en speelde heel goed mee tegen de 1e prov middenmotor, met nog enkele minuten te spelen kwamen we zelfs terug tot minder dan 10 punten en moest Willebroek hun "go-to-guy" nog terug van de bank halen.

Met een 19-19 in het 4e kwart en een 75-90 sluiten we ons bekeravontuur af. Met 4 extra thuiswedstrijden heeft dit ons seizoen toch nog meer kleur gegeven, chapeau aan heel de ploeg'.

Kwart 1: 28-19
Kwart 2: 13-27 (rust: 41-46)
Kwart 3: 15-25 (56-71)
Kwart 4: 19-19 (einde: 75-90)