U bent hier

Senne Dierckx (Lentezon) gehuldigd als Deaf Devil

Kempen regio
04.02.2019 - 11.45u
Door: Herman Gezelle

Voor de aftrap van Lentezon Beerse – SK Putte in 3e provinciale A werd de Lentezon-aanvaller uit Tielen Senne Dierckx gehuldigd voor zijn prestaties bij de 'Deaf Devils'.

Op het EK voor doven en slechthorenden U21 maakte de zoon van de voormalige spits Piet Dierckx liefst 14 doelpunten. In juni is hij actief met de nationale seniors op het EK in Griekenland.

Ook bij zijn club is Senne topschutter. "We rekenen dit seizoen op zo'n 20 tot 25 treffers van onze spits", zegt sportief verantwoordelijke Michel Christiaensen. Tegen Putte maakte hij alvast een schitterend doelpunt van buiten de rechthoek.

Senne werd opgeleid bij De Kempen en speelde vervolgens bij VC Herentals, Olen en Arendonk. Zijn eerste seizoen bij Lentezon verloopt goed. De Tielenaar tekende al bij voor volgend seizoen.

De club uit Beerse is nog in de running om te promoveren naar 2de provinciale. Ze wil zich ook sociaal engageren. "Op 18 mei organiseren we een 'Deaf Devils'-dag, waarop alle elftallen aan bod komen", verzekert Michel Christiaensen. Luc De Voeght/ Nnieuws.

imageMeer nieuws

Nationale en provinciale voetbaluitslagen

Nationale en provinciale voetbaluitslagen
Kempen regio | Neteland 17.11.2019 - 18.19u

Sanne Cant komt boven water in Hamme : 2e

Sanne Cant komt boven water in Hamme : 2e
Kempen regio | Lille | Neteland | Vlaanderen 17.11.2019 - 15.04u

In dialoog met de kunstenaar

In dialoog met de kunstenaar
Herentals 17.11.2019 - 11.55u

Nieuws uit uw regio

image
image
image
image

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto