Ook de Olense CD&V heeft een jonge kandidaat voor de verkiezingen van 25 mei. Schepen van sport, jeugd en groenbeheer Seppe Bouquillon bekleedt de 4de plaats op de opvolgerslijst voor de Kamer (Federaal Parlement).

Tijdens de gemeenteraadsverkiezingen van oktober 2012 haalde hij zowel binnen CD&V als over al de Olense lijsten heen het 2de hoogste aantal voorkeurstemmen na burgemeester Marcel Bellens. Dit leverde de jonge schepen, intussen reeds, zijn 3de termijn op in het Olense schepencollege. Op 1 januari 2016 neemt Seppe de fakkel over van huidig burgemeester Marcel Bellens.

Seppe staat bekend als een bemiddelend persoon, die graag tussen de mensen komt en de mensen hun noden wenst te aanhoren. Deze kenmerken geven hem niet enkel binnen zijn eigen partij een goed aanzien. Respect voor andere medepolitiekers vindt hij van zeer hoog belang.

Ook binnen de regionale werking van de CD&V jongeren is Seppe actief. Een belangrijk aspect hierbij is jongeren aanzetten en begeleiden om actief aan politiek te doen.