Pr-man van SKS Patrick Van Looy: 'Het was stil, heel stil, je kon een muis horen lopen tijdens de minuut stilte ter nagedachtenis van Gene Wuyts, vader van onze doelman Filip Wuyts, die niettegenstaande kost wat kost wou plaats nemen in het doel.  ‘Ons vader zou het niet andersgewild hebben en onze Flip was er klaar voor.’   Daarom wil ik ook langs deze weg  de familie namens het bestuur, de spelers en onze trouwe supporters van SKS  veel sterkte toewensen in deze moeilijke periode. In aanwezigheid van onze kersverse trainer Kevin Pauwels leek het erop dat er bij vele spelers een last van de rug was geworpen.  We begonnen deze wedstrijd met een heel andere ingesteldheid dan de weken voorheen. SKS wilde kost wat kost deze wedstrijd winnen.

Maar als je constant tegen 12 man moet spelen weet je ook dat het heel moeilijk zal worden.  Met deze twaalfde man bedoel ik dan de scheidsrechter die te pas en te onpas met gele kaarten begon te goochelen.  Dat resulteerde dat we bijna 60 minuten met 10 man moesten opboksen, na de uitsluiting van onze doelman na het neerhalen van een doorgebroken speler van Heultje.   9 op de 10 geven hier een gele kaart voor  omdat er nog twee spelers van ons achter Filip stonden maar ‘showbiss Bart’ gaf hem onterecht rood.  En dan komt er nog bij dat je een speler moet opofferen en in dit geval was dat Milos Cetkovic.

Na een perfect getrapte vrije trap van Heultje stond invallersdoelman Kenny Cricard aan de grond genageld en was het 0-1.   Enige tijd later werd het dan ook nog 0-2 en was de wedstrijd gespeeld. We onthouden van deze wedstrijd dat er terug inzet werd getoond en ze er volledig voor gingen dat spijtig genoeg weeral geen punten opleverde. Maar kopop jongens, met de vandaag getoonde inzet en werklust kan het niet lang duren vooraleer de 0 van het bord is.  Volgende week is SKS te gast bij Immer Voort’, aldus Van Looy.