U bent hier

Serie inbraken in Geel blijft aanhouden

Geel | Kempen regio
04.01.2018 - 10.43u
Door: Herman Gezelle

In Geel zijn dieven gisteren erg actief geweest in verschillende woningen. Op Scheplakens ging gisteravond rond 19.45u het inbraakalarm van een woning af. De buren werden opgeschrikt en gingen even kijken.

Er was een steen door een raam gegooid, maar van de daders was geen spoor meer. De bewoners zijn momenteel op vakantie, dus een eventuele buit is nog niet gekend.

Op Gemeenteheide deed zich hetzelfde voor. De bewoners van een woning zijn op skivakantie wanneer een ruit wordt ingegooid met een steen. De woning lijkt doorzocht, maar ook hier is een mogelijke buit nog onbekend.

In de Dennenstraat daarentegen zijn de daders gisterenavond rond 18.45u aan de haal gegaan met juwelen. De bewoners moeten nog nakijken of er nog andere buit is gemaakt. (pol)

imageMeer nieuws

Werken verkeersdrempel Molenhoekstraat: parking en straten blijven bereikbaar

Mol 20.08.2019 - 11.43u reading time1min

Vanaf vrijdag 23 augustus wordt de verkeersdrempel in de Molenhoekstraat – ter hoogte van school Rozenberg – heraangelegd. Het verkeer wordt omgeleid via de het weggetje op de parking net voor 't Getouw. Via deze weg blijft de volledige parking 't Getouw bereikbaar en is ook doorgaand verkeer naar de achterliggende straten mogelijk. Als alles volgens planning verloopt, nemen de werken één week in beslag.

Meer info: verkeersdienst, 014 33 09 80, verkeersdienst@gemeentemol.be

Nieuws uit uw regio

image
image
image
image

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto