Door de omgevingswerken rond Ten Hove is blok B van de serviceflats – gelegen aan de kant van het Alfons Megensplein – het best bereikbaar via de hoofdingang van Ten Hove. Bewoners en bezoekers gebruiken de parking naast de Werkwinkel om naar de hoofdingang te gaan. Via de cafetaria en het restaurant bereiken ze blok B van de serviceflats. Tot de werken afgerond zijn, blijft deze doorgang dagelijks open tussen 7 uur ’s morgens en 22 uur ’s avonds.

De omgevingswerken veroorzaken momenteel heel wat hinder op de OCMW-site, voornamelijk voor Ten Hove en aan de zijde van het Alfons Megensplein en de Rechtestraat. Daardoor is de ingang van de serviceflats, blok B, niet toegankelijk. Om deze serviceflats toch bereikbaar te houden voor bewoners en bezoekers, stelt het OCMW de deur tussen het restaurant en de flats in Ten Hove open tussen 7 en 22 uur. Bedoeling is dan ook dat iedereen de hoofdingang van Ten Hove gebruikt en via het restaurant naar blok B van de serviceflats gaat. Deze route is ook vlot bereikbaar voor rolstoelgebruikers en voor wie slecht te been is.

 

Jakob Smitslaan enige toegangsweg naar Ten Hove

Voetgangers en fietsers komen best via de Jakob Smitslaan om de hoofdingang te bereiken. Ook wie met de wagen komt, gebruikt deze route. Parkeren doe je in de nabije omgeving.