U bent hier

Sesam Events lanceert met QuinQ Inflatables 2e Business Unit

Westerlo
23.04.2019 - 20.53u
Door: Mark Jaspers

Amper één jaar na de oprichting van Sesam Events, start zaakvoerder Jan Caers met QuinQ Inflatables een tweede Business Unit op. 'Een mooie aanvulling, die perfect binnen de sector van de events past', aldus Caers.

'Ik kijk enorm uit naar deze next step, en ben dan ook bijzonder fier dat Sesam door QuinQ Design gekozen werd als exclusief verdeler voor België.'

De opblaasbare tenten van QuinQ zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die gebruikt worden bij het kite-surfen. Ze zijn uiteraard waterdicht, vlamvertragend en UV-bestendig. Verder zijn ze uiterst makkelijk te transporteren en zeer snel op te stellen.

Er komt geen metalen framewerk aan te pas, en zodra de tent is opgeblazen, kan de pomp losgekoppeld worden. Heel eenvoudig op te stellen dus, en een enorme winst in tijd en gemak. De tenten zijn een ideale eye-catcher, en kunnen volledig gepersonaliseerd worden.

Ook met Sesam Events gaat het één jaar na de opstart volgens plan. 'De flexibele en vooral financieel zeer transparante aanpak die ik van bij de start van Sesam Events als belangrijke troef vooropgesteld had, loont duidelijk.

De zaken gaan in stijgende lijn. De doelstellingen van het eerste werkingsjaar werden gehaald, met een aantal zeer mooie projecten die gerealiseerd werden. Ook voor de rest van dit jaar komen er nog mooie events aan.'

Sesam Events organiseert en coördineert bedrijfsevents, gaande van personeels- en andere bedrijfsfeesten, opendeurdagen, seminaries en activaties.

'En naast Sesam Events, zou je nu kunnen zeggen dat er ook "Sesam Tents" is bijgekomen', aldus nog een lachende Caers.

Mede door de opstart met QuinQ Inflatables, staat een eerste uitbreiding van het team er trouwens aan te komen. 'Iemand die zowel op commercieel als creatief vlak ondersteuning kan bieden en kan meedenken, mag steeds contact opnemen en zich kandidaat stellen.

Ik ben op zoek naar een talentvolle, creatieve en commerciële duizendpoot, flexibel in tijdsbesteding, tegelijk organisatorisch en administratief sterk.'

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto