Sesam Events uit Westerlo, de startup van Jan Caers, stelt enthousiast de derde 'Creator of More' Lien Van Meldert voor. Sesam Events zorgt op een creatieve manier voor een absolute meerwaarde bij de organisatie van elk bedrijfsevent.

Hierbij mikt Sesam Events op alle activiteiten die de werking en promotie van bedrijven extra ondersteunen. 'De kracht en energie van Lien zal de groei van Sesam Events een enorme boost geven, ik kan niet wachten om begin januari de handen in elkaar te slaan', aldus Jan Caers.

Lien Van Meldert, geboren en getogen in Westerlo, kon met studies psychologie achter de hand toch niet weerstaan aan de lokroep van Unizo om te starten als adviseur lokale werking in de regio Kempen.

Dagelijks luisteren naar wat ondernemers drijft, samen succesvolle acties op poten zetten en netwerken vormden de basis van haar carrière. Na enkele succesvolle jaren zorgde de familiale band ervoor dat ze een opmerkelijke carrièreswitch maakte naar de Verzekeringswinkel in Westerlo.

Een omscholing tot verzekeringsmakelaar was een evidentie. De drang om zelf iets uit de grond te stampen bleef sluimeren en in geen tijd stond ontbijthuis 'De Stamtafel' op de kaart. Ook afterworks, discofeestjes en andere party's staan ondertussen op haar palmares zodat deze nieuwe stap in haar professionele carrière niet meteen als een verrassing uit de lucht komt vallen.

'Ik kijk enorm uit naar deze nieuwe uitdaging en wil op een creatieve, sterke manier succesvolle events opzetten voor bedrijven, en ben bijzonder blij dat Sesam me de kans biedt hier volop mijn schouders mee onder te zetten', aldus een enthousiaste Van Meldert. 'Samen met Jan en Karen zullen we Sesam als eventbureau nog prominenter in de markt zetten'.

Sesam organiseerde sinds haar oprichting al verscheidene succesvolle events, is verder ook exclusief verdeler van de opblaasbare QuinQ Inflatable tenten, én geeft commerciële ondersteuning aan KVC Westerlo. 'Een hele boterham, vandaar dat groei in mankracht dan ook absoluut nodig was', geeft Jan Caers nog aan.

Meer info:

Jan Caers
Sesam Events
Langblok 20, 2260 Westerlo
info@sesam.events
www.sesam.events