Om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, ontwikkelingen rondom de line up, de hotspots op het terrein en de laatste win acties van reggae geel festival 2015 download de reggae geel festival app : www.reggaegeel.com/app
Deze is sinds vandaag beschikbaar voor Android en IOS en omvat ook een kwis. Verder kan je er ook tickets mee kopen, verwittigt de app jou wanneer je favoriete groep op het podium zal verschijnen en geeft hij bij bvb. noodweer veiligheidinstructies.

TIJDSCHEMA REGGAE GEEL 2015
77 acts, 2 dagen 5 verschillende podia.
Het volledige tijdschema is rond en het zal moeilijk passen en meten worden om alle de acts te kunnen bewonderen. Voor elke liefhebber van ska, dancehall, dub en roots is er een gevarieerd programma samengesteld.

SHAGGY
Shaggy is onlangs van het Zaterdag programma verhuisd naar het Vrijdag programma. Dit ivm logistieke redenen. Maar uitkijken naar Mister Boombastic doen we met zijn allen.

LUKIE D
Op de Mainstage op Zaterdag is aan het programma toegevoegd de zanger Lukie D . Een zanger met een hemelse stem die romantische reggae zingt dat een gospel tintje met zich mee brengt. Menigeen is blij Lukie D te mogen horen op reggae geel. Lukie D is op doortocht in Europa . De organisatie wilde deze kans niet missen en besloot Lukie D toe te voegen aan de reeds lange lijst met namen van reggae geel's editie 2015.

VOORVERKOOP & TICKETS
Tickets zijn in de voorverkoop verkrijgbaar www.reggaegeel.com/tickets
VVK prijzen :
Vrijdag ticket 25 € / zaterdag ticket 30 €/ combi ticket 40 € . t/m 12 jaar hebben kinderen gratis toegang. Tevens zijn er camping tickets te koop. De pre sale eindigt op Donderdag 30 Juli 2015 om 12: 00.

Come catch a vibe @ reggae geel op vrijdag 31 juli en zaterdag 1 augustus.

Aanvang vrijdag 31-7-2015: 18:00 u.
Aanvang zaterdag 1-8-2015: 12:30 u.
Adres : Malosewaver Geel.

Meer info vindt u op www.reggaegeel.com