Shiatsu is een traditionele Japanse massagevorm en betekent letterlijk "duimdruk". Door op een specifieke manier druk uit te oefenen op het lichaam, werk je op een uitdagende manier aan lichaam en geest.

Shiatsu is een traditionele Japanse massagevorm en betekent letterlijk "duimdruk". Door op een specifieke manier druk uit te oefenen op het lichaam, werk je op een uitdagende manier aan lichaam en geest, met veel aandacht voor de eigen conditie, op alle vlakken. Shiatsu stimuleert, activeert en wekt de zelfgenezende krachten in je lichaam op.

Lifeforce Shiatsu staat onder leiding van Luc Covents en Nadia Andries. Zij ontwikkelden deze nieuwe en hedendaagse shiatsustijl waarin dynamiek, kracht en bewegelijkheid in harmonie zijn met stilte, rust en meditatie. Deze jaartraining is toegankelijk voor iedereen en is in de eerste plaats voor je eigen ontwikkeling.

Vanuit het contact met jezelf, treed je in contact met je partner. Je leert een volledige shiatsubehandeling. Je geeft een behandeling en je krijgt een behandeling. De cursus is een uitdagende manier om aan lichaam en geest te werken met veel aandacht voor je eigen conditie, zowel fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel. 15 lessen van 150 minuten.

Start: 22 september Leden van De VoorZorg: 250 euro, Niet-leden: 350 euro. Inschrijven verplicht! Meer info en inschrijven dienst Preventie en Welzijn tel. 03 285 42 91 of 03 285 44 35.