U bent hier

SILA Westerlo 2e jaars houden 'sleepover' in de school

Westerlo
24.06.2015 - 12.02u
Door: Herman Gezelle

Voor de tweedejaars van de Vrije Sint-Lambertus Middenschool Westerlo is juni altijd een bijzondere maand. Ze beleven niet alleen hun laatste dagen als leerlingen van de eerste graad, maar ze nemen ook afscheid van de Middenschool waar ze hun eerste jaren als middelbare leerling hebben doorgebracht. Om dit afscheid wat extra bijzonder te maken, organiseert de school een 'sleepover' op de avond na hun laatste examens zodat de leerlingen ook meteen wat kunnen uitblazen na de drukke periode. Hun enthousiasme was enorm.

De school kreeg maar liefst 285 inschrijvingen binnen en zo'n 30 leerkrachten begeleidden de avond.

Het avondprogramma ging om 19.30u van start met allerlei activiteiten. De leerlingen konden zich met hun klas uitleven in verschillende sporten, konden hun kennis laten zien tijdens een quiz, speelden een spannend spelletje Weerwolven,... Op de speelplaats werd ook een frituur geplaatst waar ze getrakteerd werden op een heerlijk pak friet.

Later op de avond werd er een fuif georganiseerd met muziek die de klassen zelf gekozen hadden. Wanneer de nacht viel, installeerde iedereen zich op hun luchtbedden om daar tot 6h00 door te gaan: ofwel door de filmmarathon te volgen of door een poging te doen om toch enkele uurtjes te slapen.

Met kleine oogjes verschenen de leerlingen omstreeks 6.00u aan het ontbijt vooraleer ze opnieuw naar huis (of naar hun bed) terugkeerden.

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

image
image
image
image

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto