U bent hier

Sila Westerlo breekt records: 11.897,89 euro voor De Warmste Week

Westerlo
27.12.2019 - 10.48u
Door: Mark Jaspers

De Warmste Week 2019 sloot deze week af met een recordopbrengst van 17.518.153 euro voor 2.033 geregistreerde goede doelen. Sila Westerlo heeft echter ook een eigen record gevestigd.

11.897,89 euro is namelijk de recordopbrengst van alle activiteiten die er in 2019 werden georganiseerd ten voordele van de benefietactie bij Sila Westerlo.

Onder de noemer "Sila For Life" werden er in alle scholen van Sila Westerlo verschillende evenementen georganiseerd voor De Warmste Week. De benefietperiode kwam in november op gang met de allereerste Sila Urban Trail waaraan zo'n 400 lopers en wandelaars deelnamen.

In december volgden nog de Kerstmarkt For Life en Het Warmste Oudercontact. Alles ook in het teken van de schoolslogan "Samen Sila": alle acties werden georganiseerd door iedereen voor iedereen.

Het bedrag wordt verdeeld over vijf goede doelen die door de leerlingen gekozen werden. De opbrengst van de Sila Urban Trail gaat naar To Walk Again vzw, Zero Plastic Rivers vzw en Poezencentrale Mol. De Kerstmarkt For Life was ten voordele van MPI Oosterlo vzw en Het Warmste Oudercontact was voor Sterren Voor Ethiopië vzw.

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Webdesign door Intracto