Silver Story Festival strijkt met een eerste editie neer op een unieke locatie aan het Zilvermeer in de mooie Kempen.

Het ideale decor voor een kleinschalig en ongedwongen festival waar de verschillende podia zullen verspreid staan tussen de vele bomen. Straatartiesten, theatergroepjes en hippe eetstandjes met fijne hapjes verraden dat Silver Story festival op 9 juli geen traditioneel festival wordt.

Een wereld waar muziek, theater en lekker eten op de eerste plaats staan. 3 podia waar voor elk wel wat wils te vinden is. Akoestische muziek, magie, theater en dat vergezeld van een lekker hapje en drankje.

Bijzondere setting

Het festival is gemaakt op maat van het domein. Silver Story Festival past perfect in de setting van het Molse recreatiedomein. Het evenement wordt een bruisende mengeling van genieten, proeven, kijken en luisteren. Een ongedwongen beleving met een vleugje volwassen magie.

Volwassenen kunnen genieten van optredens van Jaap Reesema, Guy Swinnen, Cleymans en Van Geel en vele anderen. Kinderen laten zich verrassen door het zangtalent van onder andere Camille en Pommelien Thys.

De organisatie belooft hangmatten, picknickmanden, leuke plekjes in de schaduw, animatie, petanquebanen ... de bezoekers zorgen voor de sfeer. Alle ingrediënten zijn aanwezig om rustig te genieten in een ongedwongen sfeer op een prachtige locatie in het Zilvermeer.

Wil jij erbij zijn : tickets www.silverstoryfestival.be

Silver Story Festival is het geesteskind van Roel Berens, de drijvende kracht achter onder andere het vroegere Daydream Festival. Hij is dus duidelijk niet aan zijn proefstuk toe met dit nieuwe festival.

PRAKTISCHE INFO EVENEMENT

Wanneer:
Zaterdag 9 juli – vanaf 13.00 uur --  Waar:
Provinciaal Recreatiedomein Zilvermeer, Zilvermeerlaan 2,  Mol