Het eerste kwart begonnen beide teams met een gretige verdediging. Het bleef gelijk op gaan en beloofde spannend te worden. Eerste kwart 13 -13. In het tweede kwart bleven beide teams aan mekaar gewaagd. Kort voor de rust konden de Jantjes toch 10 punten uitlopen, maar HBBC vocht terug tot 33 - 28. In het derde kwart weer naar 10 punten, maar de bezoekers bleven verdienstelijk aanklampen. 51 - 46. In het laatste bedrijf kwam HBBC zowaar terug tot op 2 puntjes, maar in de slotminuten kon de thuisploeg toch het laken naar zich toetrekken. 72 - 62. Punten Sint Jan: Hendrickx 3; Verstraelen 2; Argeerts C. 6; Versonnen 0; Van den Bosch 7; Somers 2; Schepens 10; Tielens 19; Gabriël 20; Argeerts M. 3; Van Roey 0. HBBC: Thys P. 2; Van Kerkhoven 8; Beutels 8; Van Houdt 2; Grimmon 0; Budts 7; Van Beeck 19; Hens 5; De Ceuster 6; Mussche 0; Van Rompaey 0; van den Heuvel 5.