Door de herinrichting van de dorpskern in Wiekevorst, zal de jaarlijkse Sint Janskermis dit jaar uitzonderlijk verhuizen naar de terreinen naast sporthal 'De Wimpel' en feestzaal 'Sint Jan' in de Dalstraat.

De K.F. Sint Jansvrienden heeft het programma voor hun jaarlijkse Sint Jansfeesten grondig aangepast. Het terras van feestzaal Sint Jan zal uitzonderlijk elke dag geopend zijn zodat dorstige kermisgangers zich tegoed kunnen doen aan een lekker drankje terwijl de kinderen zich vermaken op de kermis.

De voetballiefhebbers kunnen in de zaal de WK-voetbalmatchen live volgen op groot scherm.

We komen al direct in de juiste sfeer door de Sint Jansfeesten op zaterdag 23 juni om 14 uur te openen met de live-uitzending van de voetbalmatch België - Tunesië. Kom voor onze Rode Duivels supporteren in zwart-geel-rode outfit!

Na de match is er de traditionele muzikale verbroedering met als programma:

17 uur K.F. Sint Jansvrienden Wiekevorst

18 uur K.F. De Strijders Oosterwijk

19 uur K.F. Sint Donatus Bouwel

Vanaf 20 uur tonen we terug live voetbal tot ... .

Op maandagavond 25 juni is er vanaf 20 uur een kaartwedstrijd 'Slagen halen'. Inschrijving ter plaatse aan 5 euro/speler. Er wordt gespeeld over 5 ronden. De inleg wordt verdeeld als prijzenpot met een gegarandeerde minimum prijzenpot van 125 euro. Kaarters op post!

Op dinsdag 26 juni nodigen we vanaf 14 uur alle senioren uit op een gezellige namiddag muzikale ontspanning. Als act hebben we dit jaar een optreden van het gekende duo 'Lea & Marc' voorzien.

Elke aanwezige krijgt gratis 2 belegde broodjes. Ben je nog niet ingeschreven, geen probleem. Geef je naam door voor zondag 24 juni via lucvandesande@sintjansvrienden.com of 0478 73 86 13.

Uitzonderlijk openen we ook op zondagnamiddag 24 juni en dinsdagavond 26 juni ons terras en tonen we live-voetbalmatchen in de zaal.

De toegang is steeds gratis.