In het provinciale volleybal ontving Sint-Janskring de ongeslagen leider Edegem. Sint-Janskring speelde een sterke 1e set en mag op uitzondering van de 2e set op een sterke repliek terugblikken.

St Janskring H1 - Edegem: 1-3

St Janskring begon erg sterk tegen een tegenstander die nog geen wedstrijd verloren dit seizoen. Met in hun midden enkele ex-Liga A spelers gaan zij wel degelijk voor de titel in deze reeks. Zaterdag moesten er dan ook geen punten gehaald worden, enkel de bevestiging van de goede vorm was belangrijk.

In set 1 werd een traag gestart Edegem bijna weggespeeld, Herentals verraste zichzelf en tegenstander met sterke bloks, goeie services en degelijk aanvalswerk. 25-16 voor de thuisploeg. Edegem kon beter, en set twee was het net omgekeerd. Herentals kwam niet echt in deze set voor en Edegem liep vie een scorende Van Looy uit, 15-25 en terug gelijk. Set drie en vier werd er terug zeer goed meegespeeld door de thuisploeg, maar op cruciale momenten komt het tekort tegen een ploeg die draait op 2 spelers. De rest stond erbij en keek ernaar...
1 - 3 maar weer een goede prestatie geleverd. Vanaf volgende week moeten en kunnen er punten gehaald worden.

D1 - Zandhoven: 1-3

De dames van St Jan, alleen op kop, kregen Zandhoven, de tweede in het klassement op bezoek. Zandhoven was zeer sterk en trok de twee eerste sets naar zich toe met mooi en gevarieerd volleybal. Sert drie kwam de thuisploeg er door en pakte de set. Meer zat er niet meer in, en Zandhoven won ook set 4 en de wedstrijd. Ze verdringen St Janskring van de eerste plaats. Voorlopig dan toch...