De H1 van Sint-Janskring wonnen dit weekend van Vosselaar met 3-2.De Dames 1 wonnen van Flamingo's Nijlen.

H1 - VOSSELAAR: 3 - 2

Tegen het 5e geklasseerde Vosselaar zou geen makkelijke wedstrijd worden. set één walste Herentals nochtans over de bezoekers heen. Toch vlot 3 punten? nee dus, want de bezoekers speelden veel beter en geconcentreerder in set 2 en verrasten de thuisploeg door gelijk te komen. St janskring, voor het errst sinds weken compleet, bracht een andere middenspeler in en speelde weer beter mee in set 3, die toch nog nipt naar de bezoekende ploeg ging. Met een betere start nam Herentals direct een flinke voorsprong in set 4, Vosselaar kon nog even aanklampen, maarmet Vince in het midden werd er terug hard en verassend gescoord, 2 - 2 en een belle. Hier liet sint janskring zich niet meer verrassen en er was steeds een geruststellende kloof, waardoor de twee punten naar de thuisploeg gingen. Opdracht geslaagd, we stijgen een tweetal plaatsen en zijn mathematisch zeker van behoud.

D1 - FH Nijlen: 3 - 1

Dames 1 moeten zo stillaan al hun toppers gaan winnen om in de running te blijven voor promotie. Tegen het verrassend sterke NIJLEN, dat vorige week VOLAK opzij zette (toch een van de sterkste ploegen in de reeks) moest dus scherp gespeeld worden. Dat was de boodschap en ze was begrepen. Nijlen werd met 3 - 1 naar huis gestuurd na een sterke match van Herentals.vooral het middenspel van de thuisploeg was zeer sterk. Een goede repititie dus voor de rest van heet seizoen. Deze zege wordt dan ook met veel eerbied opgedragen aan ploegmaatje Paulien, wiens moeder deze week overleed. Veel sterkte Paulien...