"In het hol van de leeuw moest St Janskring tegen Booischot spelen in hun eigen zaal, die afgeladen vol zat op deze finaledag. ook vanuit Herentals was er een groot aantal supporters meegereisd, alsook van onze vrienden uit Herenthout die in de vorige ronde door dit Booischot waren uitgeschakeld. Booischot,met hun 2 dubbele meters in de ploeg, was dus ook de favoriet.

Vanaf het begin liet St Janskring zien dat het er zin in had. Door de afwezigheid van Senne en Maarten en de kwestuur van de eerste spelverdeler, nam Wibo de pas over en viel Jeroen van H2 in voor Maarten. De start was overdonderend. Herentals speelde de thuisploeg op een hoopje met sterke services, goeie verdediging en onze "internationale" Michal die alles snoeihard afwerkte. 13 - 25.

Set 2 was bijna een copy van de eerste set, en ook nu kon de thuisploeg niet echt een vuist maken, en de secure spelverdeling van Wibo liet de aanvallers regelmatig toe om spectaculair uit te halen tegen een éénmansblok. het Herentals midden, met de afscheidnemende Sam, sloot goed aan en keerde veel thuisaanvallen. De thuisploeg werd er zowaar wanhopig van. Set 2: 16 - 25

Het begin van set 3 leek Mendo dan tochhet ritme terug te vinden. Een sterke start gaf ze een 4-tal punten voorsprong, tot enkele mogelijk discutabele beslissingen van de scheidsrechter en een opstellingsfout de bezoekers terug langszij brachten; de veer brak nu helemaal en Herentals maakte er een bijna foutloos einde aan. Opnieuw 16-25, en dus 0 - 3.

De Beker komt een jaar in de Vossenberg op de kast te staan. Een mooi afscheid voor coach Rudi en Sam. Volgend seizoen neemt Maarten de sportieve leiding op zich, met hopelijk een promotie als bekroning. De ploeg wordt gevoelig versterkt met 4 divisiespelers, en De Zalm als uithangbord."