Met Smash Lier kreeg het fanionteam van Sint-Janskring een mogelijke titelkandidaat op bezoek. Maarten Pieters: " Lier startte met zeer veel servicedruk op onze hoekrecepties. Gelukkig gingen ze ook regelmatig in de fout, waardoor we in het spoor bleven. Met een aantal welgemikte opslagen wisten we de set naar ons toe te trekken. Voor Lier was dit een slag in het gezicht,waardoor ze in set 2 geen punt meer bij elkaar gespeeld kregen. 25-14 en 2-0 op het bord.
In set 3 zagen we terug een sterk serverend Lier, waarop we aanvankelijk geen antwoord wisten. Uiteindelijk kwam Sint-Janskring 20-20. Enkele dubieuze beslissingen van de 2e arbiter later schreef Lier hun eerste set op het scorebord.
In set 4 wist Lier 7-0 voor te komen. Zou dit het eerste puntenverlies voor Sint-Janskring zijn? Niets was minder waar... Dankzij een sterk serverende jonas "Den John" Peeters en een magnifiek verdedigende Lars "keuning defense" Leysen over 8-7 wisten onze heren 1 de 4e set binnen te halen met een verbazingwekkende 25-16. Ook Lier kan de titel op haar buik schrijven.


24/2 en eerste doelstelling, behoud, is bereikt.

Ook onze dames 1 meisjes U15 jongens U17 wisten wederom te winnen.
Volgend weekend worden er nog eens thuiswedstrijden gespeeld.

verslag en info: Maarten Pieters/Sint-Janskring/Nnieuws.be