People On Stage opent op zaterdag 25 november om 13u30 uur het Sinterklaaspakjeshuis in DeBillemonstraat 68 in Geel (het oude Dimpna Center). Samen met de Zwarte Pieten heeft People On Stage allerlei leuke activiteiten en spelletjes voorzien. Daarnaast brengt de cultuurorganisatie in samenwerking met theatergezelschap Foelz een echte Sintshow. Ook op 26 en 29 november en 2 en 3
december telkens van 14u00 tot 18u00 zijn alle kinderen welkom voor een Sintastische' namiddag.

Pakjeshuis in hartje Geel

Hij komt, Hij komt... Op zaterdag 25 november is de Sint weer in het land. Uiteraard zal hij al zijn pakjes voor de lieve kinderen moeten stockeren. Voor de tweede keer gebeurt dit midden in Geel centrum. People On Stage zorgt opnieuw voor de aankleding van het Sinterklaaspakjeshuis en de Zwarte Pieten zorgen voor heel wat leuke spelletjes.

Van Sintliedjes zingen tot over daken lopen, de Pieten hebben voor
elk wat wils. De ouders zijn natuurlijk welkom in het Sinterklaas pop-up café. Daar kunnen de ouders rustig vertoeven terwijl hun kleine spruit volop geniet.

Sintshow voor jong en oud.

Daarnaast voorziet People On Stage dit jaar voor het eerst een interactieve Sintshow. Ze hebben hierrvoor het gloednieuwe Geelse theatergezelschap Foelz aangesproken. Deze show is voor kinderen jong en oud genieten terwijl ze de Zwarte Pieten helpen de gestolen zakken vol cadeautjes terug te vinden.

Tickets en verdere info zijn terug te vinden op de website van People On Stage: www.peopleonstage.be.