OKRA staat bekend en vermaard om zijn ledenfeesten.'Met heel wat OKRA-vrienden en vriendinnen gezellig samen tafelen, dansen en zingen', zegt Benny Van Campfort van OKRA regio Kempen.

'Namiddagen waar vele leden lang van tevoren naar uitkijken.

Natuurlijk is dat nu niet mogelijk. Al bijna een jaar leven we in een wereld waar we mekaar niet mogen vastpakken.

OKRA-leden, vrienden en vriendinnen zijn van mekaar gescheiden.

Om toch een vorm van verbondenheid met mekaar te scheppen, werkten we een idee van de Molse seniorenraad verder uit en nodigen we iedereen uit om op zondag 14 februari 2021 zichzelf te verwennen met een lekker sjoeke (een eclair) dat je zelf bakt of bij je favoriete bakker gaat kopen. Op die manier zijn we allemaal verbonden met mekaar, verbonden met onze 'sjoekes'.

Stuur een foto terwijl je jouw sjoeke aan het opeten bent naar benny.vancampfort@okra.be (in antwoord op deze mail), kempen@okra.be of via Facebook Messenger voor vrijdag 19 februari 2021.

Wij verspreiden ze verder op onze regionale Facebookpagina (tenzij je dit niet wil, vermeld het dan even) en zo blijven we nog meer met mekaar verbonden.

Enkele Kempense vrijwilligers geven alvast het goede voorbeeld en zijn met veel plezier de gezichten van deze actie.

En je doet het niet voor niets! Onder al de ingestuurde foto’s van de leden van OKRA-regio Kempen kiest ons regiobestuur 1 winnaar. En deze winnaar wint… sjoekes voor het hele trefpunt op één van de volgende ledenfeesten!

Geen lid van OKRA? Ook jij kan deelnemen en misschien wint het trefpunt in jouw gemeente dankzij jou een eclair voor elke aanwezige (en dan zal er zeker eentje voor jou over zijn).

Eten brengt mensen samen, zeker bij OKRA! Op 14 februari 2021 brengen sjoekes onze sjoekes samen! Verwen jezelf met een eclair en voel je verbonden met anderen tijdens deze Sjoekesdag.

Vanaf nu heeft Valentijn afgedaan en spreken we enkel nog van Sjoekesdag.

Waar wacht je op? Laat het smaken!'