Zondagmiddag moest Hezewijk de wei in tegen het puntenloze Blauberg.De bezoekers traden aan met 2 blanke en 9 zwarte spelers en 1 reserve op de bank. De wedstrijd was nog geen halve minuut oud en het stond al 1-0 via Jef Peeters. En vanaf dan is het geen echte match meer geweest. Na 5 minuten 2-0 en zo liep de score op tot de ruststand 5-0, 4x Jef Peeters en 1 x Jimmy Van Den Eynden.Net na rust moesten de bezoekers met 10 verder na aanhoudend protest van Teban. Via de 5-1 van Kwabena liep Hezewijk uit tot 8-1 via 2x Van Den Eynden en Lievens.Bonsu scoorde de 8-2 en de onvermijdelijke Jef Peeters legde de eindstand vast op 9-2. Meer dan verdiende zege voor de thuipsloeg in een wedstrijd die er nooit een geweest is...Volgende week wacht de verplaatsing naar Westmeerbeek.