Hezewijk dat voor de middag in de regen nog een training voor de kiezen kreeg stond fris aan de aftrap. Nog geen minuut ver en onze jongens trokken al meteen naar doel. Een mooie pass van Jochen Haesendonckx werd door Broos net naast getrapt. Tongerlo wist meteen wat hen te doen stond. Onze jongens waren de betere ploeg en speelden de eerste 20’ van de wedstrijd ronduit beter dan Tongerlo.

Het was slechts wachten tot de 18’ voor we de eerste maal konden juichen. Kenneth De Busser bezorgde ons de verdiende 1-0. Het was warm en daarom werd er rond de 25’ een drankpauze ingelast. Deze deed SK Hezewijk geen deugd het leek of onze jongens te veel water hadden ingeslagen. Tongerlo kwam beter voor de dag na de pauze en in de 40’ werd hun inzet beloond 1-1. Nog geen minuut later kregen we een kansje op de 2-1 maar helaas miste de bal doel en zo gaan we dus rusten met 1-1 gelijk.

Ook na de rust kwam Tongerlo beter de kleedkamer uit en wisten onze Hell Boys op sommige momenten van het hout geen pijlen te maken. Van het werk dat we woensdag in Sint-Lenaars zagen was vandaag heel wat minder te bemerken, maar een 1-1 uitslag is nu ook geen ramp zeker niet in de voorbereiding. Toch zorgde Tongerlo nog voor wat spanning en uiteindelijk werden zij ook beloond met een 1-2 eindstand. Geen ramp.

Zoals een wijs man mij woensdag vertelde als we er op 1 september staan is het in orde.

Pittig detail aan deze match Kevin Witvrouwen pakte geel als aanvaller en moest niet onderdoen als spits.

Kenneth De Busser was in de eerste helft zeker onmisbaar en is daarom man van de eerste helft bij SK Hezewijk.

De rest van de jongens heeft hard gewerkt en we zijn dan ook zeker dat ze vanaf 1 september klaar zullen staan om onze ploeg te laten schitteren.

Bij leven en welzijn,  de redacteur van SK Hezewijk;-)