SK Zandhovense - SKS Herentals eindigde op 2-1.  De eerste helft speelden beide teams afwachtend.  De bezoekers kregen 3 open kansen langs o.a. Van Camp en Van den Bosch, maar zonder afwerking.  Ruststand 0-0.

Net na de koffie pegelde de sterke Romand de 1-0 binnen (46').  Een kwartier later scoorde dezelfde goalgetter de 2-0, (60').

Voor SKS Herentals leek de match opnieuw een verloren zaak. Maar in de allerlaatste minuut gaf bezoeker Swolfs een lange voorzet die nog afweek op een thuisverdediger, 2-1 (90', own goal).  Een verdiend eerreddend doelpunt voor wit-blauw.

SKS Herentals blijft de rode lantaarn dragen met 1 punt.

Sportief manager Steven Haest : 'Beste match van het seizoen'

'De beste match van het seizoen', reageert SKS-sportief manager Steven Haest.  'De 1e helft hebben we 3 open kansen niet afgewerkt. De 2e helft kwamen we na 1 minuut op achterstand. Na de 2-0 nog kansen gehad om terug in de match te komen.

Ik heb een dubbel gevoel dus.  Wel degelijk fier op de geleverde prestatie. Iedereen op niveau, ook qua mentaliteit top.  Maar ontgoocheld in het resultaat. We moeten verder blijven werken en dan zullen we zien, waar het schip op het einde van het seizoen strandt,' besluit Steven Haest. (pp)