Jeugdhuis Den Joc organiseert sinds 2001 haar jaarlijks festival Skatefest in Olen. Hub 1e editie vond plaats op de parking van het dorpsplein, nadien kwam het grasveld erbij en vervolgens werd het ganse dorpsplein volledig afgesloten.

In 2007 weken ze voor het eerst uit naar onze huidige locatie ‘Domein Teunenberg’.
 
Ondanks dat het festival organisatorisch- en financieel gezond is, vinden ze de laatste jaren moeilijker en moeilijker medewerkers/vrijwilligers om alles mee op poten te zetten, bv. opstellen, de dag zelf komen helpen en achteraf mee opkuisen.

Bijgevolg wordt onze vaste groep steeds kleiner. Verandert dit niet, dan kan het jeugdhuis niet langer Skatefest blijven organiseren.
 
Daarom doen ze deze algemene oproep.

Wil jij  dat Skatefest blijft doorgaan?Help ons dan mee om dit festival te blijven organiseren. Alle manieren om ons je engagement te laten weten zijn goed, via mail op skatefest@telenet.be, op  www.skatefest.beof via onze facebook pagina http://www.facebook.com/skatefest.olen.
 
Helpen kan op allerhande manieren. Actief mee organiseren in de werkgroep, promo maken op shows, festivals en events of helpen met de opbouw / afbraak.  En dan is er natuurlijk ook nog de dag zelf.   Alle extra handen en ideeën zijn dan ook meer dan welkom.
 
Als er voldoende nieuwe mensen zich engageren, vindt Skatefest volgend jaar plaats op zaterdag 31 augustus op Domein Teunenberg. Krijgen we echter onvoldoende reacties dan was 2012 met pijn in het hart onze laatste editie.
 
Laat ons dus zo snel mogelijk weten dat je wil helpen!
Begin 2013 beslissen we dan of er een dertiende editie komt of niet.
 
We hopen je snel te horen!
 
Groeten,
De Skatefest Werkgroep
Jeugdhuis Den Joc
www.skatefest.be