Voor SKS Herentals scoorde Bjorn Sels beide goals. Bij Oevel stond Thomas Van Hemelen twee keer aan het kanon.

SKS Herentals met een erg bedrijvige Eder kwamt al na 9' op voorsprong toen Bjorn Sels een mooie collectieve aanval afrondde. Vier minuten later kreeg Thomas Van Hemelen te veel ruimte en stond het 1-1.

Oevel drukte door en na een heerlijke solo kon Thomas Van Hemelen de 1-2 binnenschieten. Eder had toen al een aanval van de thuisploeg op de lat zien strandden.

In de 2e helft miste Bjorn Sels eerst nog een gemaakt doelpunt maar de bal werd opnieuw voorgezet en Sels kopte feilloos de 2-2 binnen.

De thuisploeg speelde bij momenten een prima wedstrijd maar Oevel drukte de thuisploeg in het laatste half uur op de eigen  helft. Van Hemelen slalomde nog een paar keer door de thuisdefensie maar SKS kon het gevaar telkens keren.

Verdiend punt voor SKS dat volgende zaterdag naar V. Balen trekt.