De 1e competitiewedstrijd brengt SKS naar Pulderbos een ploeg die gezakt is uit 3e en ambitie heeft om terug op te gaan. SKS begint aan de wedstrijd met veel balbezit en goed voetbal. Tot in de 20 min Verlooy onderuit gehaald wordt in de backlijn. Rood voor de doelman. Faes  zet de strafschop feilloos om. Na 30 min vrije trap. Vanop 30 meter Mertens trapt de bal magistraal in de kruising. SKS is veel beter en Pulderbos beperkt zich tot verdedigen.

Nog voor de rust speelt de thuisdoelman slecht in en kan Faes er 0-3 van maken. Dit is ook de ruststand.

In de 2 helft begint SKS opnieuw met een strak tempo wat ons nog 2 doelpunten oplevert van De Groof en Verlooy.

Dan worden SKS wat nonchalanter en kan Pulderbos 2x scoren. SKS herstelt het overwicht terug met nog 3 doelpunten in de laatste 10 min van Mertens en 2x verlinden wat de eindstand op 2-8 brengt.

Ploegafgevaardigde Luc Heylen: " We onthouden onze vele doelpunten en het mooie voetbal dat we bij momenten brachten. Maar gasten, voetjes op de grond houden en op naar volgende week met de thuiswedstrijd tegen het altijd lastige Oostmalle. Supporters allemaal op post."

Verslag: Luc Heylen/SKS Herentals/Nnieuws.be