Het bestuur van SKS Herentals is blij met het eerste punt van hun team.  Patrick Van Looy : ‘De nul in het klassement is veranderd in een 1,  maar eerlijk gezegd had het een drie moeten zijn.   Het was een hele opluchting om kwart voor vijf in Voortkapel. Toch was er wel een beetje  teleurstelling omdat het er drie hadden moeten zijn en dat zou dan ook nog dik verdiend zijn geweest.   We begonnen heel gedisciplineerd aan de wedstrijd wat resulteerde in een resem kansen van in het begin.

Als na 30  minuten de combinaties die  SKS uit de sloffen toverde van hoge kwaliteit waren, 0-3 zou dat de normaalste zaak van de wereld zijn geweest.  Maar weer liep het de verkeerde kant uit.   Immer Voort had tot de 30e minuut nog niets anders gedaan  dan de ballen buiten het veld trappen richting Oosterwijk en Heultje.  Ze kwamen eenmaal  in onze 16-meter en het was meteen raak 1-0 door Nick Vervloet.

In tegenstelling met vorige weken, gingen de kopjes niet naar beneden en konden we net voor de rust tegenscoren via Kevin Michielsen, die een beresterke wedstrijd speelde. Na de pauze kwamen we weer sterk voor de dag wat eigenlijk weer niet in doelpunten werd omgezet.   Voortkapel kwam in de 75e minuut terug op voorsprong dankzij Joery Verbraeken. In plaats van overhaast de gelijkmaker te willen zoeken, bleven we rustig voetballen met de idee die kansen komen wel...   Als een duiveltje uit een doosje kwam Benny Verreydt met de gelijkmaker aandraven,  2-2 (90’).  Volgende week spelen we thuis tegen Hallaar.’   Bericht Patrick Van Looy/ SKS.